Meny Stäng

Är du vår nya coach?

Vi är på jakt efter coacher i hela landet.

Som coach hos oss får du färdiga upplägg med pass, kläder, skor, utrustning, marknadsföringshjälp och tillgång till vår app för att enkelt kunna se dina anmälda kunder, klippa deras klippkort, lägga upp nya pass på dagar och tider som passar dig och administrera ditt fakturaunderlag mot oss.

Exakt, du får självklart betalt.
Osäker på om någon annan träningsaktör betalar bättre faktiskt.
Du får 50% provision på den träning som du säljer. Japp, hälften.

Till att börja med, sedan kan det bli mer. Och vi hjälper dig självklart att sälja samt med fortbildning inom sälj och marknadsföring.

Vi tror på en bra ersättning även ekonomiskt för ett så viktigt jobb.

Våra coacher förändrar människors liv till det bättre.

Vi tror att du är intresserad av träning och hälsa, kanske är den som peppar dina vänner och grannar att hänga med ut på promenader och eller träningspass. Att du är en entreprenöriell person som omfamnar utmaningar och kan jobba med stort eget ansvar.

Att du inte gör skillnad på människor beroende på hudfärg, läggning, religionsuppfattning, kön, eller inte kön och att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.

theocrgym är ett unikt utomhusträningskoncept skapat för att alla ska kunna få en möjlighet att förbättra sin kondition och styrka på sina egna villkor. Vi kommer till bostadsområden och företag på fasta dagar och tider varje vecka året runt i alla väder och erbjuder kvalitativ utomhusträning med ett eget upplägg.

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill dra igång med utomhusträning och tjäna extra pengar utan att behöva göra dyra inköp i form av utrustning, marknadsföring och utan att behöva lägga tid på att komma på en massa pass.

Vi har ett grymt upplägg som fungerar och ett sätt att träna som inte likt någon annans.

Maila Viktor@theocrgym.com och berätta mer om hur du skulle vilja jobba i denna rollen.
T. Ex. Varje torsdag är jag ledig och då skulle jag vilja fylla dagen med träning och inspiration.

Välkommen till theocrgym